Escola Pau Delclòs

Pau Delclòs

Les arrels del present guanya el Premi Baldiri Reixac

30 de maig de 2017

El nostre projecte Les arrels del present ha obtingut un altre premi (… i van tres!). Aquest cop és el Premi Baldiri Reixac en la categoria “Alumnes”.

El dia 28 de maig, a les 13 h, al Casal de l’Espluga de Francolí, una representació de l’escola integrada per la directora, Coloma Bartra, la cap d’estudis, Anna Roigé, i els alumnes Òscar Lucea, Nil i Pau Martorell i Joan i Queralt Valls ha pujat a l’escenari per recollir un Diploma, una targeta regal de 900 € i 30 entrades gratuïtes per als alumnes al Museu de la Vida Rural. També hi eren el secretari de l’escola, Santiago Bailach, la professora Montserrat Moreno i els pares i mares dels nens.

Durant tot el matí havien tingut lloc tota mena de jocs, balls i música a la plaça de davant del Casal, tot plegat finançat per la Fundació Carulla.

És el tercer “Baldiri” que aconsegueix l’escola en tres anys: el 2015 per “Al pati de l’escola hi havia una palmera” de Montserrat Moreno; el 2016, el Premi Baldiri Reixac a les escoles per la qualitat global i la promoció de la llengua i cultura catalanes i el 2017 per “Les arrels del present”. Aquests reconeixements tan continuats ens omplen d’orgull i ens refermen en el camí de la cerca de l’excel·lència en tots els aspectes per oferir al nostre alumnat la millor escola possible.

Felicitats i gràcies a tota la comunitat escolar!