INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “LES ARRELS DEL PRESENT”

El divendres 19 de febrer a les 18 h va ser inaugurada la nostra exposició de treballs del projecte “Les arrels del present”.

Va ser un èxit de públic ja que hi ha havia una bona part de les famílies que no es van voler perdre un moment tan intens i especial en el nostre temps compartit.

La coral de l’escola va admirar pel seu bon nivell i compenetració, dirigida per la professora Maria Tur. L’acte va estar presidit per la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Sílvia Rodes; la tinent d’alcalde, consellera delegada de Patrimoni, Begoña Floría; el conseller d’Educació, Francesc Roca; la inspectora d’Ensenyament, Teresa Freixas; la representant del Port de Tarragona, Montserrat Adán i la directora de l’escola, Coloma Bartra. Alguns d’ells van glossar, cadascun des del seu punt de vista, l’acte que estaven vivint.

ACTE D’INAUGURACIÓ

EXPOSICIÓ