Projecte SMILE: 12 Olympian Gods

Durant el tercer trimestre hem tornat a tenir una “Language Assistant” en les classes de plàstica en anglès. Aquesta “Language Assistant” també forma part del projecte SMILE, un programa dirigit pel Departament d’Ensenyament i coordinat per la URV que ja vam començar el curs passat. Durant el primer trimestre ja vam poder disposar d’una noia polonesa, l’Agnieska, i durant el tercer trimestre hem tingut a la Efthymia Korkou de Grècia, també coneguda com a Effie.

Va arribar a finals de març al centre, tot just després de les vacances de Setmana Santa. L’Effie ha dut a terme un treball on la llengua estrangera, anglès, i la seva pròpia cultura grega han anat agafades de la mà. Durant les sessions de plàstica en anglès ha treballat la mitologia grega. El títol del seu treball ha estat “The 12 Olympian Gods”.