Els alumnes de 6è descobreixen el patrimoni d’Eivissa

Els nens i nenes de 6è han visitat la ciutat d’Eivissa al llarg de tres dies gràcies al programa Aula de Patrimoni que organitza el grup de Ciutades Patrimonio de la Humanitad amb la col·laboració de l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona).

Aquest programa ha possibilitat realitzar un intercanvi amb els alumnes de 5è de l’escola Sa Blanca Dona que van venir a Tarragona a principis de mes per visitar el patrimoni de la nostra ciutat. La nostra escola va preparar un projecte i un programa d’activitats per a ells.

Les visites van començar el dimecres 15 de març al Parc Natural de Ses Salines. Al dia següent vam continuar fent una visita guiada per Dalt Vila on hi ha el recinte fortificat, el Museu d’Art Contemporani, el Centre d’Interpretació Madina Yabisah i la Catedral.  Durant el matí vam anar a l’ajuntament on hi va haver una recepció amb la tinent d’alcalde i la consellera d’educació al saló de plens. Per la tarda es va fer una gimcana a Can Tomeu, una típica casa eivissenca.

El darrer dia els nens i nenes van visitar la Necròpolis des Puig des Molins.

L’experiència ha estat molt enriquidora tant a nivell cultural com a nivell personal.

http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2017/03/17/visita-estudiantes-tarragona-vila/903133.html

https://periodicodeibiza.es/pitiusas/local/2017/03/17/255232/alumnos-tarragona-viajan-ibiza-para-conocer-patrimonio.html

ELS NENS I NENES EIVISSENCS VISITEN TARRACO

ELS NENS I NENES TARRAGONINS VISITEN EIVISSA