Acte de lliurament dels XXIV Premis Auriga

El dia 4 d’abril de 2017 ha tingut lloc l’acte de lliurament dels XXIV Premis Auriga. La directora del centre, Coloma Bartra, ha recollit el Premi Carles Miralles atorgat per la Revista Auriga a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona pel nostre projecte interdisciplinari “Les arrels del present”.

Han presidit l’acte el Director General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Maria Boya i Busquet i la directora de la revista, Montserrat Tudela.

En el decurs de l’acte, Magí Seritjol, director del festival de recreació històrica Tarraco Viva ha impartit la conferència “La recreació històrica. Divulgar amb rigor”.

Cal destacar que és la primera vegada que el Premi Carles Miralles s’atorga a una escola de primària.

La directora del centre, Coloma Bartra, ha pronunciat unes paraules en recollir el premi.