Visitem el Circ

Els nens i les nenes de 2n nivell han visitat com cada curs el Circ de Tarraco. Acompanyats de les seves professores, han recorregut la capçalera del Circ a la Rambla Vella, han circulat molt impressionats per sota de les voltes que es conserven tal com eren en temps dels romans i han vist les dependències que les flanquejaven.

Després, han anat a veure les grades i el podi que queden al descobert al carrer del Trinquet Vell i a la Plaça dels Sedassos. Allí s’han fet cabal que la Plaça de la Font ocupa, més o menys, una quarta part de l’espai de l’arena del circ i que sota l’Ajuntament estan les antigues càrceres, d’on sortien les bigues per fer les curses.

Han estrenat les tauletes tàctils que els han permès veure com era realment el Circ i una cursa gràcies a l’APP Imageen.