Converses que et deixen de pedra!

Els nens i les nenes de 3r de primària han conegut tots els secrets que amaga la Catedral de Tarragona a través del projecte “Les arrels del present”. Durant la visita virtual, els infants es van fixar en totes aquelles bèsties fantàstiques que descansen  en alguns dels racons de la seu.

Aprofitant que a l’escola es convocava el XIV Certamen literari de Sant Jordi, cada nen i cada nena va deixar volar la seva imaginació i va crear un diàleg entre dos d’aquests simpàtics  animalons.  Ha estat un projecte d’allò més divertit  en el que hem treballat l’adequació, la coherència, la cohesió, la correcció lingüística i la presentació. El resultat ha estat excel·lent, de ben segur que quan llegiu les converses us deixaran de pedra!

Converses que et deixen de pedra 3r A

Converses que et deixen de pedra 3r B